Birtok vacsora

Home / Birtok vacsora

BIRTOK VACSORA

Ételeinket abszolút a birtok szemléletével összhangban készítjük el, hogy mit jelent ez?

Szállásainkat olasz, illetve francia kisvárosok hangulata ihlette, mégis az ablakon kitekintve a somlói szőlős dűlők fekszenek a láthatáron. E kontraszt a finom eleganciának köszönhetően harmóniába csap át, amit ételeink kialakításánál is örömmel használunk. Szezonális étlapunk mindig tartalmaz egy kis csavart, játékosságot, amivel európai ízeket sorakoztathatunk fel a tradicionális, hazai hagyományokat alapul véve. Így nagymama lekvárja is megtalálható a Birtok reggeliben vagy klasszikus süteményeket gondolunk újra a Birtok vacsorára. Ételeinket szeretjük ötvözni birtokborainkkal, házi fűszerolajokkal, és a dűlőnkön termett növényekkel megbabonázva.

Mi az ami még gasztronómiai élményt nyújthat a birtokon?

Borvacsorákat előre meghirdetett időpontokban tartunk, illetve csomagajánlatok részeként tudják szállóvendégeink igénybe venni mint extra szolgáltatást. Borvacsoráink egy degusztációs menüt tartalmaznak bor párosítással és kupolatermünkben vagy a panorámás téli kertünkben kerülnek megrendezésre.

Előrendeléssel születésnapjukat ünneplő vendégeinknek tortával vagy sütemény bekészítéssel is tudunk kedveskedni, továbbá csomagajánlatok részeként élvezhetjük a birtok séf által készített édes finomságokat.