Gourmet vacsora

Home / Gourmet vacsora

GOURMET VACSORA

Filozófiánkat a lokális szemlélet határozza meg: minden alapanyagot amit tudunk, maximum 40 km sugarú körből szerezzük be helyi gazdáktól, piacokról és családi vállalkozásoktól. Lehetőségek szerint a hegyen fellelhető alapanyagot (turbolya, medvehagyma, gombák, bodzatermés, vadszőlő, gesztenye, füge stb.) is felhasználva készül a gourmet vacsora szállóvendégeink számára, amely az amuse bouche, főétel, desszert hármasból tevődik össze. A  szezonalitás kiemelten fontos számunkra, melynek jegyében az alapanyagok változatossága, emellett pedig birtok séfünk, Pacsai Martin szakértelme és nyitottsága teszik egyedivé ételeinket. Martin a különleges ízpárosítások mestere és az “őszinte konyha” képviselője. Hiszünk abban, hogy a jó és minőségi alapanyagok használata a legfontosabb, mert ehhez már “csak” fantáziát kell társítani egy-egy ételköltemény megalkotásához.

Mi az ami még gasztronómiai élményt nyújthat a birtokon?

Borvacsorákat előre meghirdetett időpontokban tartunk, illetve csomagajánlatok részeként tudják szállóvendégeink igénybe venni mint extra szolgáltatást. Borvacsoráink egy degusztációs menüt tartalmaznak bor párosítással és kupolatermünkben vagy a panorámás téli kertünkben kerülnek megrendezésre.

Előrendeléssel születésnapjukat ünneplő vendégeinknek tortával vagy sütemény bekészítéssel is tudunk kedveskedni, továbbá csomagajánlatok részeként élvezhetjük a birtok séf által készített édes finomságokat.