Room Category: Présházak

Home / Présházak
Room

Somlai présház

A Somlai présház emeletén két stílusosan bútorozott szoba található, közös zuhanyzós fürdőszobával. A kisebb szoba játékos kékségével és a Vespa-s komóddal a bohém olasz világot idézi, míg a nagyobb szoba puha prémjeivel, a fa természetes megjelenítésével és a bohókás plüss trófeákkal a finn tájra emlékeztetnek.
Saját panorámás terasz tartozik a szobákhoz, ahol hintázva csodálhatjuk az elénk táruló kilátást: egyik irányban a somlói vár, másikban a birtok.
A privátság jegyében külön privát bejáratú minden szintünk!

Room

Somlai présház

A földszinten található két férőhelyes design apartmanunkat leginkább a modern elegancia jellemzi. A szoba különlegessége, hogy saját boros pince tartozik hozzá, aminek hűs levegőjét nyáron az ajtó kitárásával az egész apartmanban élvezhetjük.
A privátság jegyében külön privát bejáratú minden szintünk!

Room

Furmint présház

A présház felső emeletén két stílusosan berendezett szoba található. A nagyobb szoba a szavannás afrikai tájat idézi. Ez a különleges, forró hangulat nem ereszt a másik szobában sem, a bútorzat itt is a pampás tájakra hajaz. A két szobának egy közös zuhanyzóval ellátott fürdőszobája van.
A szoba kutyabarát, matracos kutyaágyat és kerámia tálakat készítettünk be a kis kedvenceknek.
A házhoz saját terasz is tartozik, ami páratlan látványt nyújt a somlói hegy vonulataira, felfelé nézve pedig a Somlói vár látható.

Room

Hárslevelű présház

A présház földszintjén berendezett nappali és panorámás terasz ideális helyszínt nyújt az összejövetelekre. A szobák az emeleten találhatóak kilátással a szőlőre: két nagy méretű stílusosan bútorozott szoba, közös zuhanyzós fürdőszobával.

Room

Olaszrizling présház

Az Olaszrizling présház felső szintje maga Párizs! Bár az asztal órát formáz, itt az idő egy kicsit megáll, hogy mindenki kiélvezhesse a pillanatot. Vendégeink által a legkedveltebb design apartman, amit tágas szobájának és a manzárd tetőszerkezetének köszönhet.
A szoba kutyabarát, matracos kutyaágyat és kerámia tálakat készítettünk be a kis kedvenceknek.
A szobához eldugott kis privát terasz tartozik, ahonnan kilátás nyílik a szőlőre és a somlói várra.
A présházhoz saját parkoló tartozik.

Room

Juhfark

Juhfark présházunk a birtok legszélső apartmanja, ezáltal az egyik legnyugodtabb és legcsendesebb is. A galériázott rezidenciában a kék és a natúr színek dominálnak. Modern, de letisztult, fiatalos és formabontó.
Ezt a présházat "nászutas lakosztálynak" is hívjuk, ezért leginkább pároknak ajánljuk, akik szívesen bújnak el ennek a nyugodt és csendes birtoknak is a legszélső szegletébe, hogy meghitt hangulatban élvezzék egymás társaságát.
A szobához saját parkoló és panorámás terasz is tartozik.

Room

Olaszrizling présház

Ezt a földszinti apartmant a francia kisvárosok hangulata ihlette. A szoba nyugodt harmóniáját a modern bőr fotelszékek törik meg. Színvilágában a bézs és a barna árnyalatai dominálnak. A szoba kutyabarát, matracos kutyaágyat és kerámia tálakat készítettünk be a kis kedvenceknek.
A szobához saját parkoló és panorámás terasz is tartozik.