Room Tag: felső

Home / felső
Room

Somlai présház

A Somlai présház emeletén két stílusosan bútorozott szoba található, közös zuhanyzós fürdőszobával. A kisebb szoba játékos kékségével és a Vespa-s komóddal a bohém olasz világot idézi, míg a nagyobb szoba puha prémjeivel, a fa természetes megjelenítésével és a bohókás plüss trófeákkal a finn tájra emlékeztetnek.
Saját panorámás terasz tartozik a szobákhoz, ahol hintázva csodálhatjuk az elénk táruló kilátást: egyik irányban a somlói vár, másikban a birtok.
A privátság jegyében külön privát bejáratú minden szintünk!

Room

Furmint présház

A présház felső emeletén két stílusosan berendezett szoba található. A nagyobb szoba a szavannás afrikai tájat idézi. Ez a különleges, forró hangulat nem ereszt a másik szobában sem, a bútorzat itt is a pampás tájakra hajaz. A két szobának egy közös zuhanyzóval ellátott fürdőszobája van.
A szoba kutyabarát, matracos kutyaágyat és kerámia tálakat készítettünk be a kis kedvenceknek.
A házhoz saját terasz is tartozik, ami páratlan látványt nyújt a somlói hegy vonulataira, felfelé nézve pedig a Somlói vár látható.

Room

Olaszrizling présház

Az Olaszrizling présház felső szintje maga Párizs! Bár az asztal órát formáz, itt az idő egy kicsit megáll, hogy mindenki kiélvezhesse a pillanatot. Vendégeink által a legkedveltebb design apartman, amit tágas szobájának és a manzárd tetőszerkezetének köszönhet.
A szoba kutyabarát, matracos kutyaágyat és kerámia tálakat készítettünk be a kis kedvenceknek.
A szobához eldugott kis privát terasz tartozik, ahonnan kilátás nyílik a szőlőre és a somlói várra.
A présházhoz saját parkoló tartozik.